Geisha cupe cakes med geishagrädde

 
den nog godaste grund receptet på choklad cupe cakes.  
Haft receptet tidigare men en stor favorit. 
 
1.5 dl kakao 
3.5 dl socker
3.5 dl mjöl
1.5 tsk bikarbonat
3/4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker 
3/4 tsk salt 
2 ägg
1.5 dl hett vatten
1.5 dl mjölk
3 msk olja
0,5 dl nutella 
 
200g geisha 
1 msk olja
3 dl grädde
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Sikta ihop alla torra ingredienser i en stor bunke.
Tillsätt resten av ingredienserna och 
vispa med handvisp nån minut så att allt blandas.
Häll i muffinsformar och tryck i en geisha bit i smeten. 
Grädda i ca 15-20 min 
 
Låt svalna 
 
Smält chokladen med oljan, låt svalna en stund 
Vispa grädden  hårt.
Blanda försiktigt i chokladen i grädden. 
Låt stå i kylen en timme. 
 
Sprita eller bred på cupe cake. 
Dekurera med jordgubbe.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0