Äpple och kanel pannacotta paj

12 st digestivekex
75 g Svenskt Smör från Arla

3 st äpplen
Två kanelstång
3 msk vatten
3 st gelatinblad
2 1⁄2 dl vispgrädde
500 g Kvarg äpple och kanel


Mixa kex och smör.
Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Låt stå i kyl ca 15 min.

Skala, skär ut äppelhuset och skär i små klyftor. Lägg i en kastrull med kanel och vatten. Låt koka tills det blir mos.
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden.
Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda äppelmosen,

kesellan i grädden.
Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med äppelskal och kanel


Kommentarer
Postat av: Anonym

Supergod;)

2013-12-23 @ 21:05:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0