Mums mums

 
3 äggvitor
1 dl socker
1,5 msk florsocker
2 msk kallt vatten
1 tsk vaniljsocker
3 gelatinblad
10 stycken rån
ev.kokos
 
200 g mörkt choklad
0,5 tsk olja
 Cocos och karamellfärg
 
Lägg gelatinbladen i 5 minuter i kallt vatten.
Färga cocosen med några droppar karamellfärg och blanda väl.
Stansa ut 15 stycken plattor av ett snapsglas.
Börja med att vispa upp äggvitorna.
Tillsätt sedan socker, florsocker och vaniljsocker och vispa lite till.
Det ska bli fluffigt.
Lägg gelatinbladen i micron i 10 sekunder.
Häll sedan gelatinet i marängen och rör om väl.
Spritsa ut marängen på rånen. Gör runda små cirklar.
Ställ dem i frysen ca 1 timme.
Smält chokladen över vattenbad och doppa gräddbullarna i chokladen.
Strö över lite kokos.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0