Paj med blåbärpannacotta

12 st digestivekex
75 g Svenskt Smör från Arla

3 st gelatinblad
2 1⁄2 dl vispgrädde
500 g Kesella vanilj
två dl blåbär

Mixa kex och smör.

Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.

Låt stå i kyl ca 15 min.

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden.

Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Mosa blåbären.
Blanda grädde, kesellan och blåbären.

Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim.

Garnera med blåbär.

 

Jag hade inga blåbär att garnera med, tyvärr,

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0