Vattenmelon - choklad cupe cakes

 
6 ägg
2,5 dl socker
4,5 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
0,5 dl vattenmelonspuré
1 tsk vattenmelon essens
4 tsk bakpulver
1 dl florsocker
0,5 dl ramlösa vattenmelon
karamellfärg
 
Chokladmosse
 
Frosting
 
100 g philadelphiaost
125 g smör
3-4 dl florsocker
Några droppar röd karamellfärg
1 tsk vattenmelon essens
0,5dl vattenmelonspuré
 
Fixa chokladmossen först så den hinner stå i kylen ett tag.
 
Ta fram ett glas och häll i ramlösa vattenmelon och
vattenmelon essens och låt den stå i 5 minuter.   
Vispa ägg,socker och vaniljsocker poröst.
Tillsätt mjöl, bakpulver, essens, färg, florsocker, ramlösa vattnet
och vattenmelonenpuren. Rör om väl.
Häll smeten i bakformarna och
in i ugnen i 175 grader i ca. 15 minuter.
Vispa smöret minst 15 minuter och
tillsätt philadelphiaost, florsocker, karamell, puren och
 vattenmelon essens.  vispa i 10 minuter till.
Använd en liten vasskniv och skär ut en bit i cupe cake.
Fyll hållet med fyllningen och sätt tillbaka locket.
Kleta på frostingen och sedan dekorera med chokladströssel.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0