Vaniljkladdkaka

 

150 g smör

3 dl socker

2 ägg

2,5 dl vetemjöl

1 vaniljstång

2 tsk vaniljsocker

 

 

Smält smöret.

Häll över smöret i en skål och rör sedan ner socker, vaniljstång och vaniljsocker.

Rör ner ett ägg i taget och sist mjölet.

Smörj och bröa en form, 24 cm.
häll sedan i smeten.

Grädda i nedre delen av ugnen

i 175 g ca 20 minuter.

 

Kakan är lös när den kommer ut,

men den stelnar till sig efter ett tag.

 

Den är godast kall och

servera gärna med bär och grädde.


Kommentarer
Postat av: Carina

Det låter gott!:)

Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Så gott de ser ut :) Ha en bra dag :)

2014-03-11 @ 16:12:48
URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/
Postat av: Heléna

Den ser verkligen jättegod ut :)

2014-03-11 @ 18:24:33
URL: http://envetenochvetgirig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0