Tre lager pannacotta

Med smak av jordgubbar och choklad.
 
 
 

 


3 st gelatinbladen
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
4 msk socker
300 g jordgubbar

 

1 st gelatinbladen
75 g mörk choklad
2 dl grädde
1 tsk vaniljsocker


100 g jordgubbar
1 st gelatinbladen

 

Blötlägg gelatinet, 5 min.
Skrapa ur fröna, lägg i kastrull tillsammans med socker och grädde. Låt koka upp. Blanda sedan i gelatinet. Koka och mixa jordgubbarna och blanda i det med grädden.
Höll upp i skål eller glas.
Låt stå i kylen ca 2-3 timmar.

 

Börja då med att lägg gelatinet i blött och riv sedan chokladen.
Lägg chokladen, vaniljsocker och grädden i en kastrull.
Låt koka upp och i med gelatinet. Höll på Jordgubbspannacotta och in i kylen 2-3 timmar.

 

Lägg i gelatinet i blött, 5 min.
Koka upp och mixa jordgubbarna i med gelatinet och höll över chokladpannacottan.
Låt stå i kylen en timme.
Dekorera med riven choklad och jordgubbar.

 


Kommentarer
Postat av: GoForFit

Mums! :)

2014-05-25 @ 11:08:39
URL: http://goforfit.se
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Så gott de ser ut :)

2014-05-25 @ 11:17:59
URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0