päronsplit tårta

 
 
Det här är receptet är på 24 cm.
Så jag har gjort en och halv sats för att få till två våningstårta. 
 
1 moget päron
2 dl päronkräm
2 msk marsanpulver
15 msk päronessens
2 dl vispgrädde

Skär päronet i små bitar.
Blanda päronet, päronkräm, marsanpulver, päronessens. Vispa grädden hårt. 
Blanda försiktigt ihop. 
In i kylen.
 
3 dl vaniljkräm
3 dl vispad grädde.
 
Blanda ihop. 
 
 
 
Botten, glasskräm, botten,
päronmousse och botten. 
För att få mer jämn tårta så lägg plastfolie runt formen du grädda botten i.
Lägg i ett botten, päronmousse, botten, glasskräm och botten in i kylen några timmar, helst över natten. 
Vänd upp och ner, ta bort folien och spackla på med grädde/smörkräm och på med marsipan/sockerpasta. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0