Pepparkakskladdkaka

 
150 g smör
200 g choklad
4 ägg
1 dl socker
1 dl sirap
2,5 dl vetemjöl
2 tsk pepparkakskrydda
1 tsk kanel
 
 
Smörj och bröa en form, 24 cm. 
Smält smöret, ta bort från plattan och rör i chokladen tills den är smält. 
Vispa socker, sirap och äggen hårt.
Blanda vetemjöl, pepparkakskrydda
och kanelen. 
 
Rör i chokladen i äggblandningen,
sedan ha i kryddblandningen. 
Rör försiktigt och häll i formen.
In i ugnen i 200 g i ca 15 min. 
 Låt svalna. 
 
Godast kall, servera med vaniljglass
eller grädde  med lingon. 
smakar lika gott som pepparkaksedeg. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0