2 juni 2015

 
Så här ser det ut för dryck och mat under dagen. 
 
Ett mousserande vin som välkomstdryck. 
Samt ett glas för brudskålen.
 
Till förrätt blir det Hummersallad med crustini, tryffelmajonäs och avokado.
 
Detta var så otroligt gott, 
en liten bit i 7 himlen - känsla. 
 
Ett glas vitt vin till förrätten.
Det vita vinet var minst sagt lika gott! 
Ett vin från Leopards leap ifrån Sydafrika. 
Fin tanke bakom vinet dessutom. 
 
Nu till förrätten blir det kalvrostbiff med tryfferad maderiasky, grillad grön sparris, flagad parmesan. 
 
Kalvrostbiffen var tyvärr inte tillagad på det sättet som den kommer att vara på bröllopet. Då den kommer få mer tid att tillagas på. Dessutom saknades en del örter som inte kommit än.
Även denna rätt kommer smaka super gott. 
 
Två glas rött vin blir det till detta. 
Från samma leverantör som det vita vinet. 
 
(Dom som inte dricker vin får bytta vinet till öl. 
Så i mitt fall lär jag bytta röd vinet till det vita vinet eller öl.)
 
Till tårtan blir det kaffe och avec. 
Tårtans smaker är choklad, jordgubbar och vanilj. 
 
Under kvällen kommer det finnas salta pinnar och fruktskålar. 
Vi kommer att ha en bar där gästerna får betala sin dryck själva. 
 
Känns som vi gjort ett bra val av mat och dryck.
Dessutom har vi fått ett helt fanatiskt bra pris. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0