Glutenfritt kanelknäcke


1 dl vatten 
1 ägg 
1/2 tsk salt
1 dl grovt hackat solrosfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl kokosmjöl
1/2 dl mandelmjöl 
1 tsk bakpulver 
3 tsk kanel 

Blanda alla torra ingredienserna i en dunke. Vispa samman ägg och vatten.
Vänd sedan i alla torra ingredienserna. 
Låt svälla i 5 min. 

Dela upp degen i 12 lika stora bitar.
Kavla ut degen mellan två olja bakplåtspapper. Dra bort övre bakplåtspapperet och grädda i 190 g i 30 min. Stäng sedan av ugnen och låt stå i 40 min. Låt svalna på galler. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0