Cappuccinomousse i chokladskål


150-200 g mörk choklad

1/5 dl stake kaffe
1 msk farinsocker 
2 äggulor 
3 dl vispgrädde 
150 g vitchoklad 

Smält chokladen i vattenbad. 
Ställ fram 4 stora muffinsformar, 
lägg dom dubbla. 
Pensla på ett lager choklad inne i formen och ställ i kylen 
tills chokladen stelnar. 
Pensla på ett lager till, låt stå i kylen. Pilla bort pappret ifrån chokladen.

Blanda kaffet, farinsocker, ägg och 1 dl grädde i en kastrull. Låt sjuda på svag värme tills den tjocknar.
Hacka chokladen och ha i det i krämen. Låt svalna helt. 

Vispa grädden och rör ner krämen i grädden. Fördela smeten i choklad skålarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0