Lökmarmelad


3 st gullök/rödlök 
4 msk olivolja
1 dl honung 
4 msk socker
2 msk balsamvinäger 
Salt och peppar

Skala och fin hacka löken. Frös löken tillsammans med olivoljan i en kastrull.
Blanda i honungen, socker, vinäger, salt och peppar. 

Koka upp och låt små i 30 min.
Rör om i emellanåt. 
Smaka av och tillsätt mer salt eller peppar efter smak.

Häll upp i glasburk och förvara kallt. 
Detta är gott till det mesta. 

Perfekt att ha till tilltugg.

Skiva upp en buguette och lägg på en bit mozzarella. In i ugnen i 225 g i ca 50 min. Osten ska bara smälta och brödet få en fin färg.
Lägg på en klick lökmarmelad. 

Klart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0