Äpple och kanel pannacotta paj

12 st digestivekex
75 g Svenskt Smör från Arla
3 st äpplen
Två kanelstång
3 msk vatten
3 st gelatinblad
2 1⁄2 dl vispgrädde
500 g Kvarg äpple och kanel
Mixa kex och smör.
Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Låt stå i kyl ca 15 min.
Skala, skär ut äppelhuset och skär i små klyftor. Lägg i en kastrull med kanel och vatten. Låt koka tills det blir mos.
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden.
Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda äppelmosen,
kesellan i grädden.
Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med äppelskal och kanel
Kommentarer
Postat av: Anonym
Supergod;)
Trackback