Kladdkaka med chokladpannacotta

100 g smör
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
5 msk kakao
Blanda alla ingredinser i en bunke.
Smält smöret i en kastrull.
Rör sedan ner socker och ägg.
Blanda ner det i det övriga ingredienser, blanda ordentligt.
Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant.
Grädda i 175 grader i ca 14min.
Chokladpannacotta
3 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
2 gelatinblad
100 g valfri choklad
1 msk socker
Blötlägg gelatinbladen i 5 minuter.
Koka upp grädden och häll i chokladen, vaniljsockret och sockret.
Blanda ner gelatinbladen.
Låt pannacottan svalna och häll sedan över kladdkakan.
Låt stå minst 4 timmar i kyl.
Helst över natten
Dekorera med hasselnötter och hallon.
Kommentarer
Postat av: fellforbooks.blogg.se
Åh, vad gott det ser ut!
Postat av: Sofie
mums vad gott:)
Postat av: elin wahlberg
vad gott det ser ut!
Postat av: Annika
Gott :)
Trackback