Vaniljpannacotta med Honung och Valnötter

6 msk socker
3 tsk vaniljsocker
1 ½ dl grädde
2 gelatinblad
3 dl turkisk yoghurt
Karamelliserade Valnötter
100 g valnötter
3 msk vatten
1 tsk vaniljsocker
1 dl råsocker
1 tsk flingsalt
Flyttande honung
Lägg gelatinet i blött.
Blanda socker, vaniljsocker och grädde i en kastrull. Värm upp på svag värme så att sockret smälts.
Rör sedan ner gelatinet i gräddblandningen, därefter yoghurten.
Häll upp i 4 glas/skålar och in i kylen i 3 timmar.
Stek valnötterna i en torr stekpanna, så nötterna blir rostade.
Lägg nötterna i en skål.
Blanda vatten, vaniljsocker, råsockret och flingsaltet i stekpannan. Rör om hela tiden tills det tjocknar, ca 3 min.
Blanda i valnötterna, låt koka ihop under hela tiden du rör om.
Lägg på bakplåtspapper så det får stelna helt. Hacka då i små bitar.
Häll över flytande honung och strö över hackade karamelliserade valnötter i vaniljpannacottan