Tre lager pannacotta

3 st gelatinbladen
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
4 msk socker
300 g jordgubbar
1 st gelatinbladen
75 g mörk choklad
2 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g jordgubbar
1 st gelatinbladen
Blötlägg gelatinet, 5 min.
Skrapa ur fröna, lägg i kastrull tillsammans med socker och grädde. Låt koka upp. Blanda sedan i gelatinet. Koka och mixa jordgubbarna och blanda i det med grädden.
Höll upp i skål eller glas.
Låt stå i kylen ca 2-3 timmar.
Börja då med att lägg gelatinet i blött och riv sedan chokladen.
Lägg chokladen, vaniljsocker och grädden i en kastrull.
Låt koka upp och i med gelatinet. Höll på Jordgubbspannacotta och in i kylen 2-3 timmar.
Lägg i gelatinet i blött, 5 min.
Koka upp och mixa jordgubbarna i med gelatinet och höll över chokladpannacottan.
Låt stå i kylen en timme.
Dekorera med riven choklad och jordgubbar.
Mums! :)
Så gott de ser ut :)