Vaniljpannacotta paj

 
 

 

12 st digestivekex
75 g Svenskt Smör från Arla
 
3 st gelatinblad
1-2 st Vaniljstänger
2 1⁄2 dl vispgrädde
500 g Vaniljkvarg
 
 En liten skål med hallon.
Kan bytas ut mot andra bär eller ta inget alls. 
 
 
 
Mixa kex och smör.
Tryck ut blandningen i botten på en ca 24 cm i diameter.
Låt stå i kyl ca 30 min.
 Lägg i bären i formen. 
 
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädden tillsammans med vaniljfrönen. 
Rör ner gelatinbladen. 
Låt grädden svalna något. 
Blanda i kvargen.
 
 
Häll det i formen.
Låt stå i kyl minst 3 tim.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0