Rödbetssallad

Undra varför vi inte gjort egen rödbetssallad tidigare.
Går ju hur smidigt som helst. 
Framför allt mycket godare om jag inte råka haft i för mycket majonäs men nu till nästa gång 
kommer jag bara ha i 2 msk. 
Jag gjorde en burk med vitlök och en utan. Lär nog bli super gott till julbordet. 



300 gram kokade och skalade  rödbetor
2 dl creme fraiche
2 msk majonäs
0,5-1 tsk dijonsenap
Peppar
Ev en vitlöks klyfta.  

Skär rötbetorna i mindre bitar, hur stora bitar du vill ha avgör du själv.
Tillsätt samtliga ingredienser i rödbetsbitarna och rör om. 
Smaka av och förvara i kyl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0