Sakgenröra

Godaste skagenröran gör man själv.
En av det bästa på jul bordet.
Enda som tar tid med att göra skagenröra är att skala räkorna.
Men där kan man ju såklart fuska och köpa färdig skalade.
Om men nu inte har så mycket tid.
Vilket vi hade nog gjort om det inte vore för Fredrik som ville ha räksoppa.
 
 
 

1000g räkor med skal
2 dl majonäs
2 dl creme fraiche
1 knippe dill
1 citron
rivet skal och 1 tsk citron saft.
2 krm salt
2 krm svart peppar
 
Skala räkorna och hacka i små bitar.
Blanda räkorna, majonäs och creme fraiche.
Ha i citronen saften och skalet, tillsätt salt, peppar och hackad dill.
Blanda om.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0