Jordgubbspannacotta
Jag är otroligt svag för pannacotta. Framför allt för att det är gott, men otroligt smidig och perfekt att förbereda dagen innan.
Mina två favoriter är vanilj, och jordgubbe.
3 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
Blötlägg gelatinblad i ca 5 min.
Skrapa ur vaniljen och lägg i fröen, sockret och grädden i en kastrull. Koka upp under omrörning.
Ha i gelatinet och lime skalet, mjölken
rör om ordentligt.
Mixa jordgubbarna
och rör ner i resterande.
Höll upp i serveringsskålar.
Låt stå i minst tre timmar i kylen.
Mixa lite jordgubbar och höll över.
Kommentarer
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se
Så fin och god den ser ut :)
Postat av: Jessie
Wow så gott. Prefekt för sommaren :)
Postat av: Sanna
Vilken lyx! Vad gott :D
Trackback