Gluten och mjölkfria scones

Så goda och smidiga att göra. 
Perfekt att ha i frysen. 
Detta kommer göras fler gånger




5 ägg
2 dl mandelmjöl
½ dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
½ dl kokosolja

Vispa äggen hårt så det blir tjockt.
Blanda alla torra ingredienserna i en annan dunke. 
Vänd ner dom torra ingredienser varvat med kokosoljan i äggen, blanda väl. Låt svälla i några minuter.

Fördela smeten i 8 muffins formar.
Går bra att göra direkt på en plåt.
Strö över lite solrosfrön, sesamfrön eller vilka frön som helst.

In i ugnen i 200 g i 15 min.
Låt svalna på galler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0