Gelehallonpannacotta med hallon

  (null)

4 dl vispgrädde
35 st gelehallon
1 nypa vaniljpulver
 
Klipp gelehallonen i mindre bitar så smälter gelehallon snabbare.
Värmupp grädden och lägg i gelehallonen och rör om hela tiden tills det är helt smält.
tillsätt vaniljen. Häll upp i 4 st glas och låt stelna i kylen i 3 timmar.
 
2 dl hallon, frysta eller färska.
1/2 msk socker 
1 geletinblad 
 
Lägg geletinbladet i kallt vatten.
Koka upp hallonen och socker och låt koka ihop till en kräm.
Krama ur geletinbladet och rör ner i hallen. 
Låt svalna.
Toppa sedan pannancottan med ett litet fint lager hallonkräm.
Ställ i kylen och låt stelna. 
 
Garnera gärna lite bär innan servering 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0