Smulpaj
Två stycken hallonpaj,
två stycken blåbärpaj och
två stycken äppelpaj
två stycken blåbärpaj och
två stycken äppelpaj

1,5 dl vetemjöl.
1,5 dl havregryn.
1 msk socker.
100 gr smör.
1. Mät upp mjöl, havregryn och socker.
2. Lägg i smöret och finfördela med fingarna till en smullig massa.
3. Blanda 1/2 dl strösocker och msk potatismjöl med bären.
4. Läg bären i formen och sedan massan.
5. Grädda pajen i ca 20 min i 225 grader.
1,5 dl havregryn.
1 msk socker.
100 gr smör.
1. Mät upp mjöl, havregryn och socker.
2. Lägg i smöret och finfördela med fingarna till en smullig massa.
3. Blanda 1/2 dl strösocker och msk potatismjöl med bären.
4. Läg bären i formen och sedan massan.
5. Grädda pajen i ca 20 min i 225 grader.
Kommentarer
Trackback