Paj med pannacotta

 
12 st digestivekex
75 g Svenskt Smör från Arla
 
3 st gelatinblad
2 1⁄2 dl vispgrädde
500 g Kesella vanilj
250 g blåbär eller 250 g hallon
 
Mixa kex och smör.
Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Låt stå i kyl ca 15 min.
 
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden.
Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något.  Koka blåbären/hallon.
Blanda grädde, kesellan och blåbären/hallon.
Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim.
Garnera med blåbär/hallon
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0