Nutella cupecakes med halloncurde och hallonfrosting

1.5 dl kakao
3.5 dl socker
3.5 dl mjöl
1.5 tsk bikarbonat
3/4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3/4 tsk salt
2 ägg
1.5 dl hett vatten
1.5 dl mjölk
3 msk olja
0,5 dl nutella
Frosting
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
3 tsk hallon essens
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj och strö en form.
Sikta ihop alla torra ingredienser i en stor bunke.
Tillsätt resten av ingredienserna och
vispa med handvisp nån minut så att allt blandas.
Häll i en liten klick i muffins formar sedan en klick av halloncurde,
3.5 dl mjöl
1.5 tsk bikarbonat
3/4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3/4 tsk salt
2 ägg
1.5 dl hett vatten
1.5 dl mjölk
3 msk olja
0,5 dl nutella
Frosting
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
3 tsk hallon essens
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj och strö en form.
Sikta ihop alla torra ingredienser i en stor bunke.
Tillsätt resten av ingredienserna och
vispa med handvisp nån minut så att allt blandas.
Häll i en liten klick i muffins formar sedan en klick av halloncurde,
Täck med Cup cakes smeten och låt gräddas i ca 15 min.
Låt svalna på galler.
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och hallonessens så det blir krämigt.
Vispa sedan in Philadelphiaosten.
Ta några droppar karamelfärg och vispa.
Spritsa eller bred på.
Låt svalna på galler.
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och hallonessens så det blir krämigt.
Vispa sedan in Philadelphiaosten.
Ta några droppar karamelfärg och vispa.
Spritsa eller bred på.
Kommentarer
Postat av: Malin -Änglamamma och gravid
Oj, vad gott det där ser ut!
Fint också!
Svar:
Ina - en mammas historia
Trackback