Regnbågs rulltårta

3 st ägg
1.5 dl strösocker
2 msk mjölk
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk valfri essensen
Olika färger karamellfärg
Sätt ugnen på 250 grader.
Vispa ägg och strösocker poröst.
Tillsätt mjölk och essensen.
Blanda vetemjöl och bakpulver
och vänd ner det i äggsmeten.
Delade upp smeten i 4 olika skålar.
Blandade i en färg i varje skål
och rör om ordentligt.
Lägg i 4 sprits påsar och
spritsa ut längder på en plåt.
Spritsa så att längderna går parallellet längs med plåtens kortsida.
In i ugnen i 250 grader i 5 min.
Låt svalna.
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker
och citronsaft krämigt.
Vispa i Philadelphiaosten.
Bred ut på rulltårtan.
Spara lite av fyllningen.
rulla ihop och lägg
in i frysen en stund.
Bred ut fyllningen på rulltårtan
och rulla i strössel.
Egentligen skulle jag haft
en fyllning med vit choklad.
Men Kevin vakna och var ledsen.
Jag släppte allt så den vita chokladen
vart bränd...
Men lägger ut receptet på den ändå.
200 g smält vit choklad
2 dl florsocker
100 g Philadelphia ost
Några droppar citron
Vispa allt ihop och bred på kakan.
Spara lite.
Den ser supergod ut!! Vad duktig du är!!!
Jag ska nog testa denna i helgen! Hehe Ser såååå god ut!!!!
Hej! Hittade på din superfina kaka för ett tag sen och tänkte prova göra den till 5års kalas i helgen! Men undrar hur mycket smör du hade i fyllningen? Och vilken smet tror du är godast?:-) Mvh/Lisa