Ananaskaka

 
 

100 g smör
3 ägg
2 dl socker
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
3 dl mjöl
200 g ananas, färsk eller burk.
Jag använde mig av färsk.


2 msk vatten/ananasjuice
2,5 dl florsocker


Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Blanda bakpulver, vaniljsocker och mjöl i en annan skål. Blanda ihop allt.
Blanda sist i mjölade ananas bitar.
Höll i en smord och bröad sockerkaksform. In i ugnen i 180 grader i ca 40 min.

Låt kakan svalna.

Rör ihop florsocker med vattnet/ananasjuice och höll över kakan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0