Chokladbolls cupecake

1.25dl mjöl
0,5 dl kakao
1,5 dl socker
1 1/2 tsk bakpulver
120 ml mjölk
40 g smör
1 krm salt
1 ägg
1 msk vaniljsocker
1 msk stark oboy
Till chokladbollarna behövs:
2 msk kakao
100 g smör
3,5 dl havregryn
1 dl socker
4 msk starkt oboy
1 msk vaniljsocker
kokos till dekoration
Till frostingen behövs:
60 g smör
5 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
0,5 dl kakao
50 g ljust choklad
120 g philadelphiaost
2 msk starkt oboy
Blanda dom torra ingredienser.
Mixa ihop smör, socker, ägg och oboy.
Blanda i dom torra ingredienserna.
Fyll muffinsformarna,
in i ugnen i 175 grader i 10 min.
Under tiden gör chokladbolls smeten.
Mixa havregryn i en mixer, blanda ihop alla ingredienserna till en deg.
Ta ut muffinsarna efter 10 min, gör ett litet hål i mitten och lägg i lite chokladbolls smet. Spara lite av smeten till dekorationen.
In i ugnen ca 5 min. Låt svalna.
Resten av chokladbolls smeten gör bara vanliga chokladbollar..
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt.
Smält chokladen och blanda i det tillsammans med oboyen i frostingen.
Spritsa på cupcaken och lägg på chokladbollen.