GelehallonFlufftårta

Tårtbotten.
(orkar inte skriva receptet igen, men använder mig av det vanliga som jag alltid använder)
Gelehallonfluff
75 g geléhallon
3 dl grädde
dela gelehallonen i mitten.
häll i det tillsammans med grädden i en kastrull.
Rör om till att gelehallon har smält. Får absolut inte Koka.
in i kylen över natten.
Vispa ihop och lägg på första lagret på tårtan.
glasskräm
3 dl vispad grädde
3 dl vaniljkräm
rör om och lägg på andra lagret på tårtan.
Frosting
450 g philadelphiaost
3 dl florsocker
½ tsk vaniljpulver
2,5 dl vispgrädde
ett knivsudd bakpulver
Rör philadelphiaost slät tillsammans med florsocker och vanilj.
Vispa grädden hårt med bakpulvret. Tillsätt den grädden i ostmassan och vispa snabbt samman. överarbeta den inte, för då blir den lös.
dekorera hur som.
Wilma fick göra rosorna, var första gången och super finavart dom.
dom gjorde sig super fint på tårtan.
Kommentarer
Trackback