Vanilj cupcakes

4 dl vetemjöl
2 dl socker
1 tsk bikarbonat
2 1/2 tsk vaniljsocker
1 tsk salt
1 ägg rumsvarmt
2 1/2 dl rumsvarm vanilj yoghurt
1 dl rumsvarm mjölk
1 1/4 dl neutral olja
Blanda det torra ingredienserna, inkl mjölkchokladen.
Vispa ihop mjölken, yoghurt, oljan och ägget.
Blanda i det torra.
Fördela ut smeten i muffinsformar.
Strö över lite choklad.
In i ugnen i 190 g i ca 12 min.
Låt svalna på galler. Under tiden gör frostingen.
50 g smör
250 g florsocker (halvt paket)
1 tsk vaniljsocker
50 g Philadelphiaost
Jordgubbes essens
Några droppar karamell färg.
Vispa ihop allt med elvisp så det blir slät
och krämigt.
Spritsa på cupcakes.
Kommentarer
Trackback