Tacopaj

Veckans middag får bli en super god tacopaj.
 
 
 
 

150 g smör

3 dl vetemjöl

1 tsk paprikapulver

2 msk vatten

 
Skär smöret i små bitar.
Blanda mjöl och parikapulver, i med smöret och arbeta till en grynig massa.
Höll i vattnet och arbeta tills att det blir en deg.
Tryck ut i en form och nagga med en gaffel.
Låt vila i kylen i 30 min.
Förgrädda pajskelet i 225 g i 12 min.
 
500 g köttfärs
1 tacokrydda
1 dl vatten
1 Purjolök
2 paprikor.
3 dl matyoghurt
1 msk vetemjöl
1/2 dl sweet chili
riven ost
 
Hacka paprikorna och purjolöken i små bitar.
Stek upp, lägg åt sidan.
Stek upp köttfärsen, ha sedan i paprikan, purjolöken, vattnet och tacokryddan.
Rör om, låt det ligga och dra sig en stund.
 
Blanda ihop matyoghurten, vetemjöl, sweet chili.
 
Höll i tacoköttfärsen i pajskalet, toppa med matyoghurten och strö över rivenost.
in i ugnen i ca 25 min.
 
Servera med tacochips.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0