Fläskfilégryta


(null)

Ett paket strimlad bacon
En fläskfilé
1 paprika 
Ca 8 st champinjoner
 
3 dl vispgrädde 
2,5 dl creme fraiche
3 msk kalvfond 
1 msk dijonsenap
1 dl valfri ost
Salt och peppar efter smak
 
Stek baconen knapriga och låt svalna på hushållspapper. 
Skär löken, paprikan och champinjonerna och stek sedan. Lägg åt sidan. 
Putsa fläskfilen och skär lagom små bitar och stek det färdigt. 
Vispa ihop grädden, creme fraiche, kalvfond, senapen och kryddorna, värm upp och låt sjuda. Häll sedan i fläskfilén och  lökblandningen  låt sjuda i några minuter till, innan osten åker ner och låt osten smälta. 
Strö över baconen. 

Servera tillsammans med en grönsallad, potatis, ris eller pasta. 

Mums

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0